27 juli 2016

Läckan som fäller Clinton

Wikileaks grundare Julian Assange lovar att publicera läckta epostmeddelanden som kommer att omöjliggöra en seger för Hillary Clinton i presidentvalet i november.  Förutom läckan från det demokratiska partiets högkvarter fortsätter Wikileaks sedan i mars att
publicera Clintons epost från tiden som utrikesminister.Den fråga som amerikanerna nu har rätt att ställa är hur de 30 322 email som hittills publicerats ur Clintons epost - samtliga märkta med (C) för konfidentiellt - och som hämtats från hennes första år som utrikesminister  har kunnat hackas.

Kan en person som uppenbarligen inte ägnat tillräcklig uppmärksamhet åt säkerheten i sin emailserver anförtros hela landets säkerhet?

Det är svårt att föreställa sig ett större hot mot den nationella säkerheten, skriver "New American".

I jämförelse  ter sig de finansiella manipulationerna kring "Hillary Victory Fund" som småpotatis.

Denna dödsstöt i vardande mot Clintons kampanj har föranlett en extrem motattack - enligt Hillary Clinton är läckan ett verk av Rysslands president Putin - beställt av Donald Trump.

Wikileaks förnekar att ryska hackare skulle ha något med saken att göra.Trotsigt lovar Assange nya avslöjanden.

Elaka västmedia kommenterar att om det verkligen skulle vara ryska hackare som skapat läckan på order av Putin borde han få Pultizer-priset för att ha gett amerikanerna insyn i myglet som pågår bakom ryggen på dem.

Donald Trump säger att om Ryssland eller någon annan stat har Hillary Clintons många tusen email så för de ge dem till FBI.

vzgljad.ru m fl