6 sep. 2023

Elon Musks far fruktar för sonens liv

Elon Musks far, Errol Musk, svarade i en intervju med Sun jakande på frågan om han fruktar att en amerikansk "skuggregering" kommer att försöka döda hans son.

"Ja," sade Errol Musk till motsvarande fråga och tillade att hans son delar dessa farhågor.

Enligt Sun står  Elon Musk under en "störtflod av juridiska attacker" från USA:s justitiedepartement och den amerikanska pressen. Detta började efter ett uttalande av USA:s President Joe Biden om en eventuell utredning av Musks verksamhet.

Musk skämtade om att han skulle "dö under mystiska omständigheter."

Men Errol Musk sade att både han och hans son är orolig för vad som kan hända. I en kommentera till en artikel i New Yorker sa hans far att mediaattackerna mot sonen hade beställts av "en skuggregering" som" artilleriförberedelser" innan en attack av "en evigt undergivna" Biden-tjänstemän.

Musk anklagas i New Yorker för mer "fräckt och storskaligt" inflytande på statens angelägenheter än "penningmagnater " tidigare  tillåtit sig själva. Dessutom har justitiedepartementet stämt Musks företag SpaceX för att ha diskriminerar asylsökande och flyktingar när det anställt personal.

Åklagarmyndigheten utreder också anklagelser om att Musk använt pengar från Tesla när han byggde sin herrgård  i Texas.

Kom ihåg att Musk tidigare avslöjat information om hur Twitter användes för att tysta ned skandalen  Hunter Bidens bärbara dator. Enligt vad Musk avslöjade i fjol hade USA:s regering betalat Twitter miljontals dollar för att censurera det materialet.

Bland Musks andra oförlåtliga synder (i Bidens ögon) är att han släppte in Donald Trump som stängdes av redan innan hans presidentperiod var till  ända.

vzgljad.ru

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Underteckna med ditt namn.