29 mars 2021

Interferon hindrar Covid-19

 

Aleksandr Ginzburg är chef för Gamaleja-institutet i Moskva som tagit fram vaccinen Sputnik V, ett vaccin som ännu inte uppvisat några allvarliga biverkningar, men som EU beslutat att belägga med importförbud åtminstone året ut.

I en intervju säger han i förbifarten något intressant om hur man kan minska risken för covid-19-smitta med 20-30 procent.
Ginzburg sa att en person med mycket interferon i kroppen kanske inte får COVID-19.
 
Interferon är ett naturligt förekommande protein, producerat av kroppens celler som svar på attacker av virus, maligna celler samt mot intracellulära parasiter. Interferon tillhör den typ av signalmolekyler som kallas cytokiner.

Ginzburg menar att om om ryssarna i början av pandemin tagit interferoninducerare, skulle kanske förekomsten av covid-19 vara 20-30% lägre.

Coronavirus är mycket känsligt för interferonstatus, så människor med ett stort antal interferoner [antivirala proteinmolekyler] i kroppen har större chans att undgå infektion av covid-19.

Enligt hans uppfattning är inte interferon i sig användbart för att förhindra coronavirus men väl proteinets inducerare, eftersom interferon i sig är mycket lätt nedbrytbart och giftigt.
 
"Detta är ett kraftfullt läkemedel som verkar lokalt. Om det administreras kan hår börja falla av, som vid kemoterapi. Man måste injicera en interferoninducerare. Det här är Kagocel, polyoxidonium. Jag tar personligen en spruta två till tre gånger om året", förklarade forskaren.

izvestija 29/3

1 kommentar:

  1. Jag har stort förtroende för eldsjälarna runt FLCCC vad gäller alternativ till vaccin. Deras rekommendation att använda Ivermectin, förefaller högst rimlig, eftersom sidoeffekterna är försumliga och effekterna mycket gynnsamma. Dock inte gynnsamma för vaccinindustrin... Dess beskyddare, dvs västländernas myndigheter och media, vill inte godta preparatet. Knepigt val för våra läkare; rädda liv eller den egna karriären?
    Mats BV Ericsson

    SvaraRadera

Underteckna med ditt namn.