9 maj 2018

Utan kommentar

Mannen på bilden håller på att montera en missil som kostar 70 000 dollar på en drönare som kostar 28 miljoner dollar, så att den kan flyga till en kostnad av 3 624 dollar i timmen för att döda några människor i Jemen som lever på mindre än en dollar om dagen.

https://www.theburningplatform.com/2018/05/06/how-to-bankrupt-a-nation/

3 kommentarer:

 1. Vansinne och ett stort slöseri med resurser som skulle göra bättre nytta på de tänkta bombmålen och mot människors lidande. Och allt detta görs i demokratins namn. Det behövs nog ett stort antal missilattacker mot vårt land för att få folk att vakna upp ur denna dårskap. Vi gick helt rena under det andra världskriget utan några bombningar över huvud taget medan andra länder här i Europa fick känna på hur "underbart" det andra världs-kriget var med dagliga attacker över städernas och byarnas folk. Allt deras slitsamma arbete på allt som de byggt upp raserades till ruiner framför deras ögon. Tredje världskriget kommer att bli sju gånger jävligare med stora dödstal utan tvekan!

  SvaraRadera
 2. ”Internationellt bistånd minskar med fyra miljarder kronor – för att klara de ökade utgifterna på grund av flyktingsituationen.” (Aftonbladet 13 april 2016)

  Godhetens politikers "utgifter" utgörs sannolikt främst av bidrag till s.k. "baarn" som enligt Rättsmedicinalverket till ca 77% är vuxna.

  Hörde dessutom att de ville höja EU-avgiften nu när britterna vaknat upp ur sin slummer och gått ur, men även öka den militära integrationen så att vi blir "effektivare" som ny stormakt.

  Kanske kan det bli billigare att hjälpa Jemen med överbefolkningen? I himmelriket väntar för varje man 72 av de sötaste vindruvorna/jungfrur de kan tänka dig. Det är väl ändå huvudsaken, eller?

  SvaraRadera
 3. Och tränad för sitt uppdrag i Sverige, NEAT- område, där det är fritt fram för många nationer att testa attiraljerna

  SvaraRadera

Underteckna med ditt namn.