16 aug. 2017

Polska konservativa rosenrasande på EU"Europeiska unionen är bara ett annat namn för det fjärde riket!"
Polska konservativa går till storms mot Bryssel som anklagas för att bygga en kommunistisk tysk superstat.En TV-panel av experter som diskuterade i Telewizja Republika det nuvarande politiska klimatet i Polen kom således fram till att instabiliteten i landet orsakas av EU:s mål att beröva Europas länder deras oberoende.
 

Krzysztof Karoń, polsk publicist, anklagade EU för att lagstifta enligt en "kommunistisk agenda".

Enligt honom är EU:s första mål är att radera gränserna som delar in Europa i suveräna stater.
 

Stanisław Michalkiewicz, advokat och politisk kommentator fortsatte i samma anda:
 

"Med hjälp av europeiska institutioner går det mot upplösning av länder och nationer, men även när det händer måste någon styra Europeiska unionen."
 

Michalkiewicz fortsatte med att säga att han tror att det är Tysklands mål att ta över ledarskapet som EU:s politiska direktör.
 

"Europeiska unionen är helt enkelt bara ett annat namn för ett fjärde riket."

http://www.express.co.uk/news/world/841539/EU-news-European-Union-fourth-reich-Germany-communism-Poland

1 kommentar:

  1. Det stämmer nog inte riktigt att EU kommer bli ett nytt slagsSovjetunionen, snarare något som liknar USA med monopolkapitalism och då kommer även Polen få sin släng av s.k. "mångkultur" för att splittra arbetarklassen, men visserligen är väl inte de konservativa polackerna med på det heller.

    De anser väl att Polen ska vara Polen, deras flickor inte ska bli våldtagna och att sexuellt utnyttjande av barn (Aisha) inte ska bli lag (Sharia) i framtiden och det har jag faktiskt all förståelse för. På det viset är även jag som en konservativ polack även om jag är vänster skattepolitiskt och socialpolitiskt av moralfilosofiska och vetenskapliga skäl. (Färre mord i mer jämlika samhällen)

    SvaraRadera

Underteckna med ditt namn.