21 apr. 2020

Israel varnades av USA i november

USA-militär i Wuhan i slutet av oktober 2019. Nya uppgifter från Israel pekar finger mot USA.
Israeliska källor uppger att USA:s underrättelsetjänst varnade dem redan i november i fjol för en potentiellt katastrofal pandemi i Wuhan, Kina, och varnade uppenbarligen också andra amerikanska allierade i november.
 
Detta bekräftar vad ABC News rapporterade tidigare denna vecka och naturligtvis förnekade Trump-administrationen det. Man ska inte tro någonting förrän det har förnekats kanske två eller tre gånger, skriver den amerikanske arabisten och islamologen Kevin Barrett på Veterans Today.

Israels nyhetswebbplats I24 citerade i torsdags en rapport från den israeliska programföretaget Channel 12 om de amerikanska varningarna från november..

Eftersom Kina inte blev medvetet om viruset förrän den 31 december måste det betyda att amerikansk underrättelsetjänst vet vad som händer i Wuhan, Kina, bättre än kineserna själva. Och att de visste det för att de på något sätt planterat smittan, skriver Barrett.

"Om vi förstår den fullständiga bristen på normal moral och etik bland människor som ansvarar för utrikespolitiken förstår vi varför det är mycket mer troligt än inte att amerikansk underrättelsetjänst verkligen stod bakom detta, när även israelerna pekar finger mot USA. Kanske var israelerna också involverade och vill avbörda sig en del av skulden - vem vet."

I vilket fall som helst är USA i desperat behov av att stoppa Kinas uppgång till världsmaktsstatus. För att göra det måste det minska den kinesiska ekonomiska tillväxten avsevärt. Den har pågått med tvåsiffriga tal i nästan 40 år nu, påpekar Barrett.

Det enda sättet att göra det skulle vara att torpedera hela den globala ekonomin och hitta ett sätt att försöka bryta de globala leveranskedjorna så att ekonomin skulle bli mindre globaliserad och enskilda länder skulle leta någon annanstans än i Kina efter sina varor.

Om historien fortsätter på den bana som den var före Covid-19, kommer kineserna att regera världen inom ett decennium eller två. Det är helt oacceptabelt för de amerikanska beslutsfattarna. De var tvungna att hitta ett sätt att slå sönder den globaliserade ekonomin och särskilt slå mot Kina. Det verkar vara vad de har gjort.

Allt detta pekar rakt på de vanliga misstänkta. Samma människor som låg bakom 11 september för att starta sitt krig mot islamisk civilisation som början på "civilisationernas krig", inser nu att den civilisation som är den mest hotande för deras fortsatta hegemoni i världen är den kinesiska civilisatione*n.

Veterans Today

Nyhetsbanken understryker att det saknas hårda fakta för att USA skulle ha planterat viruset. Samtidigt är de israeliska uppgifterna så märkliga att de bör komma fram.

5 kommentarer:

 1. Ni sprider propaganda förvrängningar.

  SvaraRadera
 2. Vilka källor påstår detta? Och vilka är källans källor?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Krigsveteranerna har, förutom Kevin Barrett, även publicerat en serie artiklar som pekar på Usa som ursprunget.

   Här om att Usas militär, eventuellt oavsiktligt, kan ha smittat Wuhan
   https://www.veteranstoday.com/2020/04/22/china-us-brought-covid19-to-china-during-army-games-hid-disease-in-us-as-influenza/

   https://www.veteranstoday.com/2020/04/18/pravda-us-army-created-covid-19-in-2015-research-proofs-or-debunking-you-pick/

   Radera
 3. https://www.i24news.tv/en/news/israel/1587059866-report-us-warned-israel-about-covid-19-in-november

  Uppgifterna har bl a publicerats av Times of Israel. Themedialine.org har mera detaljer.

  ABC news ;
  Concerns about what is now known to be the novel coronavirus pandemic were detailed in a November intelligence report by the military's National Center for Medical Intelligence (NCMI), according to two officials familiar with the document’s contents.

  https://abcnews.go.com/Politics/intelligence-report-warned-coronavirus-crisis-early-november-sources/story?id=70031273

  SvaraRadera
 4. Israel var det land som först stängde ner sina flygförbindelser med Kina.

  SvaraRadera

Underteckna med ditt namn.